Sinds 1953
Rouwcentrum-Asten-MeeuwsVerspeek

Rouwcentrum
Asten

Rouwcentrum Asten, weer helemaal bij de tijd..

Al sinds 1992 maken wij gebruik van het rouwcentrum aan de Ceresstraat 1 te Asten. In die tijd was het rouwcentrum vernieuwend en één van de eerste in de regio. Een plek waar veel families vanuit zowel Asten als Someren afscheid hebben genomen van hun dierbare.

Na het in gebruik nemen van Uitvaartcentrum Someren Asten met haar drie Rouwsuites, eind 2015, werd duidelijk dat deze woonkamers met afgescheiden opbaarruimte  goed werden ontvangen door de nabestaanden. Voor ons de reden om  Rouwcentrum Asten Someren, nu precies drie jaar na de opening in Someren, om te “toveren” naar Rouwcentrum Asten met daarin gevestigd “Rouwsuite De Berken”. Ook hier is er de mogelijkheid om de ruimte als 12-uur kamer of voor 1 uur per dag te huren. Is “De Berken” bezet.. dan kunnen we altijd gebruik maken van “De Peel”, “De Vennen” of “De Strabrechtse Heide” in het uitvaartcentrum te Someren.

Rouwcentrum asten meeuwsverspeek uitvaartverzorging-5

    Neem contact met ons op

    Heeft u vragen of wilt u dat wij langskomen? Neem telefonisch contact met ons op of vul het contactformulier in. Wij nemen dan spoedig contact met u op.

    0493 - 49 34 15

    info@meeuwsverspeek.nl

    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.