Sinds 1953
Uitvaartcentrum Someren Asten Deurne Helmond-MeeuwsVerspeek

Uitvaartcentrum
Someren Asten

Uitvaartcentrum Someren Asten

Op vrijdag 18 december 2015 openden wij officieel Uitvaartcentrum Someren Asten, na een aantal jaren ontwikkeling en 9 maanden bouwen, konden wij vol trots het eindresultaat presenteren.

Het doel voor ons was het neerzetten van een gebouw dat een thuis kon bieden voor ons als uitvaartverzorging, met de benodigde kantoorruimten, opslag van voorraad en het binnenzetten van onze rouwauto’s. Maar ook een gebouw dat een thuis kan zijn voor de mensen die afscheid moeten nemen van hun dierbare. Hiervoor hebben we 3 ruime rouwsuites ingericht met een aparte ruimte waar de overledene opgebaard kan worden in kist- of bedopstelling. Door middel van een persoonlijke tag zijn de suites van buitenaf te bereiken binnen de daarvoor afgesproken bezoektijden. Ook onze verzorgruimte is zo ingericht dat er in een prettige omgeving de laatste zorg kan plaatsvinden.

Verder bieden we in het uitvaartcentrum een ruime ontvangstruimte, waar ook het bijeenzijn na de dienst kan plaatsvinden, met naastgelegen aula waar we 250 zitplaatsen hebben gecreëerd. Onze doelstelling is dat de nabestaanden bepalen hoe laat de afscheidsviering begint en dat ze daarvoor ook alle tijd krijgen, er staat geen volgend gezelschap te wachten om de aula in te gaan.

    Neem contact met ons op

    Heeft u vragen of wilt u dat wij langskomen? Neem telefonisch contact met ons op of vul het contactformulier in. Wij nemen dan spoedig contact met u op.

    0493 - 49 34 15

    info@meeuwsverspeek.nl

    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.