Sinds 1953

Meeuws Verspeek
Uitvaartverzorging

Samen met u verzorgen wij de uitvaart van uw dierbare

Daarbij besteden we veel aandacht aan een afscheid zoals de persoon die ons is ontvallen en de nabestaanden dat graag zouden willen zien. We adviseren, en zoeken samen met u naar de vele mogelijkheden om een zo persoonlijk mogelijk afscheid te verzorgen. Dit begint al direct na het overlijden.

Thuisopbaring

Het bijzondere van thuisopbaring is dat nabestaanden op elk moment van de dag bij de overledene kunnen zijn. De vertrouwde omgeving geeft mensen bovendien de gelegenheid om rustig en op eigen wijze afscheid te kunnen nemen. Indien de wens bestaat om thuis opgebaard te worden, dan zullen wij alles in het werk stellen om dit te realiseren. Bij een thuisopbaring komen wij elke dag bij u langs om de conditie van het lichaam en de werking van de koeling te controleren. Er zijn diverse mogelijkheden om uw dierbare thuis op te baren. Deze mogelijkheden zijn echter sterk afhankelijk van de conditie van het lichaam en de praktische mogelijkheden in de woning. Wij kunnen u daarover het allerbeste ter plaatse adviseren.

Combinatie, thuisopbaring én in het uitvaartcentrum

Wanneer u veel mensen verwacht bij het afscheid, kan een combinatie van opbaren thuis, gevolgd door een opbaring in het uitvaartcentrum een oplossing zijn. De directe nabestaanden kunnen dan thuis in alle rust afscheid nemen. Andere belangstellenden kunnen dat dan bijvoorbeeld in het uitvaartcentrum doen.

    Neem contact met ons op

    Heeft u vragen of wilt u dat wij langskomen? Neem telefonisch contact met ons op of vul het contactformulier in. Wij nemen dan spoedig contact met u op.

    0493 - 49 34 15

    info@meeuwsverspeek.nl

    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.