Sinds 1953

Voorzorg

Voorzorg: het vooraf met u bespreken van de uitvaart

Wij worden meestal pas voor het eerst gebeld als er iemand overleden is. Maar het kan natuurlijk ook eerder.

Sterven nog niet actueel

Het allerbeste kunt u zich al oriënteren op de talloze mogelijkheden en uw wensen kenbaar maken als sterven nog niet actueel is. Uw wensen en ideeën kunt u vastleggen in een wilsbeschikking. Dit laatste wensenboekje kunt u bij ons aanvragen of via deze site downloaden. Ook mag u ons altijd bellen om een afspraak te maken, voor een persoonlijk gesprek bij u thuis of in ons uitvaartcentrum, om dan alle mogelijkheden door te nemen en naar aanleiding daarvan uw wensen vast te leggen.

In de terminale fase

Het komt steeds vaker voor dat wij worden ingeschakeld als iemand zich reeds in de terminale fase bevindt. De ervaring leert dat de persoon zelf en ook de familie er een goed gevoel bij hebben als zij al kennis hebben gemaakt met de uitvaartverzorg(st)er die zich daadwerkelijk met de uitvaart gaat bezighouden. Deze kan zich dan ook veel beter inleven in de situatie, en dat komt ongetwijfeld de uitvaartplechtigheid ten goede.

 

    Neem contact met ons op

    Heeft u vragen of wilt u dat wij langskomen? Neem telefonisch contact met ons op of vul het contactformulier in. Wij nemen dan spoedig contact met u op.

    0493 - 49 34 15

    info@meeuwsverspeek.nl

    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.