Sinds 1953

Nazorg
Zorgen na de uitvaart

Zorgen na de uitvaart

Als de uitvaart achter de rug is, breekt er voor de nabestaanden een moeilijke periode aan die vaak als zwaar wordt ervaren. Bovendien moeten er allerlei praktische zaken geregeld worden. U kunt hierbij gebruik maken van het boekje ZORGEN ERNA dat u van ons heeft gekregen. Deze uitgave is speciaal geschreven voor mensen die de nalatenschap moeten afwikkelen. Het geeft u een goed overzicht van de taken die op de schouders rusten van de nabestaanden en het geeft u praktische richtlijnen hoe u alle zaken zo snel en prettig mogelijk kunt afhandelen. Gedacht aan grafmonumenten, urnen en sieraden of de vlindernaamboom. Maar u kunt hierover ook informatie vinden op onder andere:

Nagesprek

Na een aantal weken kunnen wij contact met u opnemen voor een nagesprek. Daarin kunt u dan aangeven of u al dan niet een dankbetuiging wilt laten uitgaan in de vorm van een advertentie plaatsen of een kaartje versturen. Wij kunnen u hierbij helpen door middel van voorbeeldteksten en dit verder voor u regelen. Wij kunnen u ook adviseren en helpen bij de keuze voor een grafmonument, urn of assieraad. En natuurlijk, als wij u van dienst kunnen zijn voor ander advies, informatie of een nagesprek, dan kunt u altijd een beroep op ons doen.

    Neem contact met ons op

    Heeft u vragen of wilt u dat wij langskomen? Neem telefonisch contact met ons op of vul het contactformulier in. Wij nemen dan spoedig contact met u op.

    0493 - 49 34 15

    info@meeuwsverspeek.nl

    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.