Sinds 1953

Werkwijze

Hoe gaan wij te werk

Hoe komt het toch dat het overlijden van iemand ons zo overvalt? De dood betekent in vele gevallen veel verdriet, verslagenheid, elkaar troosten. Maar hoe nu verder? Hoe moet het met de uitvaart? Had de overledene speciale wensen en kunnen die gerealiseerd worden?

Daar zijn mensen voor nodig met kennis van zaken. Professionals, die samen met u de uitvaart verzorgen. Mensen met begrip voor de situatie, raadgevers, begeleiders, maar vooral mensen die openstaan voor uw wensen. De meest indrukwekkende uitvaart is immers een uitvaart helemaal in de geest van de overledene. Een uitvaart waarbij men achteraf kan zeggen: ”Dit was nu precies zoals de overledene zich gewenst had. Hij of zij was voelbaar aanwezig.”

Onze jarenlange ervaring met het verzorgen van uitvaarten en goede ervaringen van talloze nabestaanden met ons bedrijf, geven u de garantie voor een perfecte verzorging.

Wilt u meer weten over Meeuws Verspeek Uitvaartverzorging neem dan contact met ons op.

    Neem contact met ons op

    Heeft u vragen of wilt u dat wij langskomen? Neem telefonisch contact met ons op of vul het contactformulier in. Wij nemen dan spoedig contact met u op.

    0493 - 49 34 15

    info@meeuwsverspeek.nl

    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.