Sinds 1953

Rouwdrukwerk

Rouwdrukwerk

Voor het opstellen van de inhoud van de rouwbrief hebben wij een uitgebreide collectie voorbeelden van gedichten, spreuken en aanvangszinnen, waarvan u gebruik kunt maken. Maar u kunt natuurlijk ook een eigen gedicht, tekst of aanvangszin gebruiken. Ook hebben wij een presentatieboek met daarin een uitgebreide collectie voorbeeldkaarten. Uiteraard kunnen wij u van dienst zijn bij het opstellen van de rouwbrief. Wanneer er voldoende tijd is kunt u de rouwbrief ook zelf ontwerpen. Dit is bijvoorbeeld mogelijk als de brief niet dezelfde dag van overlijden verzonden hoeft te worden of wanneer de rouwbrief reeds eerder is ontworpen.

Rouwadvertentie

Naast een rouwbrief kiezen mensen ook vaak voor een overlijdensadvertentie. Die komt dan meestal in een plaatselijke of regionale en soms in een landelijke krant. De hieraan verbonden kosten lopen nogal uiteen. Adverteren in een landelijke krant is veelal duurder dan in een regionale. Indien gewenst, kan de inhoud van de rouwadvertentie compacter worden opgesteld dan die van de rouwbrief.

Gedachtenisprentjes

Indien men kiest voor een gedachtenisprentje, dan kan dit tijdens de uitvaart of na de crematie worden uitgereikt. Voor het opstellen van de tekst en het uitzoeken van een gedachtenisprentje is er meer tijd. Vaak kiest men voor eenzelfde kaartje als de rouwbrief, al dan niet voorzien van een foto van de overledene. Ook hier kan gekozen worden voor een eigen ontwerp.

    Neem contact met ons op

    Heeft u vragen of wilt u dat wij langskomen? Neem telefonisch contact met ons op of vul het contactformulier in. Wij nemen dan spoedig contact met u op.

    0493 - 49 34 15

    info@meeuwsverspeek.nl

    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.