Sinds 1953

Urnen en assieraden

Urnen, Gedenksieraden & As sieraden

De hoeveelheid as die van een mens van 75 kilo overblijft na een crematie bedraagt gemiddeld 3 liter. Een crematorium levert de as van uw dierbare in een metalen koker of plastic.

Onze (sier)urnen zijn op de markt verschenen als modern en betaalbaar alternatief voor de as bestemming. U kunt de assen van uw dierbare natuurlijk bijzetten in een urnenmuur of kelder, maar mag deze ook in zijn geheel of gedeeltelijk thuis bewaren. Voor nabestaanden die (terecht) eisen dat de urn in de vorm en of kleur naadloos aansluit bij het interieur thuis of bij de persoonlijkheid van de overledene kunnen wij u adviseren in de mogelijkheden daarvan. Een decoratieve urn op een speciale gedenkplek in huis, bijvoorbeeld naast de foto van uw dierbare, bij een vaas met bloemen of een brandend kaarsje, maar ook een kleine hoeveelheid van de assen in een hangertje of mini-urn behoren tot de vele mogelijkheden.

See You Gedenksieraden & As sieraden

Hangertjes, ringen, armbanden in diverse uitvoeringen met holle ruimte voor symbolische hoeveelheid as of haar, of de vingerafdruk van uw dierbare in zilver of goud gegoten of gelaserd? Vele voorbeelden hebben wij als officiële dealer van deze as en gedenksieraden nu voor u op voorraad. Natuurlijk kunt u ook uw persoonlijke wens met onze juwelier zelf ontwerpen en uitwerken. Seeyou gedenksieraden laten zien dat de assen van uw dierbare best onopvallend zichtbaar mogen en kunnen zijn. Wij vertellen u graag persoonlijk over de vele mogelijkheden.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of u wilt dat wij langskomen? Neem telefonisch contact met ons op of vul het contactformulier in. Wij nemen dan spoedig contact met u op.

0493 - 49 34 15

info@meeuwsverspeek.nl

Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.