8 juni 2016

Genomineerd voor Somerense Ondernemer van het jaar 2016

Meeuws Verspeek Uitvaartverzorging B.V. is genomineerd voor Somerense Ondernemer van het jaar 2016! Alle mensen die op ons gestemd hebben enorm bedankt!! We zijn super trots!!

Eerder dit jaar werden ca. 1000 Somerense ondernemers aangeschreven met het verzoek een onderneming te nomineren voor deze verkiezing. Naast de ondernemers van Someren hebben ook de inwoners van Somerens hun stem kunnen uitbrengen. De drie meest vernoemde bedrijven zijn uiteindelijk genomineerd voor de titel “De Somerense Ondernemer van het Jaar 2016”.

Op woensdag 21 september zullen de drie genomineerden zich presenteren tijdens het OVS Ondernemerscafé. De slotavond en tevens verkiezingsavond is op donderdag 13 oktober in Sociaal Cultureel Centrum De Ruchte.

De presentatie van de avond is in handen van Mark Greijmans en Marcel Looijmans. De avond zal muzikaal omlijst worden door Muziekband Spetterz Someren.

Nieuws

    Neem contact met ons op

    Heeft u vragen of wilt u dat wij langskomen? Neem telefonisch contact met ons op of vul het contactformulier in. Wij nemen dan spoedig contact met u op.

    0493 - 49 34 15

    info@meeuwsverspeek.nl

    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.