24 juli 2018

Uitvaartcentrum Someren Asten gaat uitbreiden

Eind 2015 opende Meeuws Verspeek Uitvaartverzorging een nieuw uitvaartcentrum aan de Acaciaweg 26 te Someren. Nu, ruim twee jaar later, mogen we stellen dat het uitvaartcentrum een schot in de roos is geweest. Er blijkt in een behoefte te zijn voorzien.

Het gebruik van de aula en rouwsuites overtrof ruimschoots de meest optimistische verwachtingen. Ook het feit dat de catering in eigen huis gehouden werd en de facilitaire dienstverlening volledig in het nieuwe pand gebundeld kon worden, maakten het uitvaartcentrum tot het epicentrum van de uitvaartverzorging van Meeuws Verspeek in Someren en Asten. Momenteel wordt er in het uitvaartcentrum, in samenwerking met de cateraar, nagedacht over het creëren van extra zitplaatsen in de ontvangstruimte, speciaal voor het samenzijn ná een afscheidsviering.

Metamorfose voor rouwcentrum Asten-Someren

Het oude rouwcentrum van Verspeek Uitvaartverzorging aan de Ceresstraat in Asten bleef echter ook in gebruik en er worden nog regelmatig opbaringen verzorgd. Door het succes van de rouwsuites in Someren is nu besloten het bestaande rouwcentrum in Asten, volledig als dependance op te nemen in de organisatie van Meeuws Verspeek Uitvaartverzorging. Het Astense rouwcentrum aan de Ceresstraat zal daarom op korte termijn, het streven is zeker voor het einde van het jaar, een complete metamorfose ondergaan. Naast het feit dat het gebouw volledig in de moderne stijl van het uitvaartcentrum zal worden omgetoverd, zullen de aangeboden faciliteiten ook volledig hetzelfde zijn als in het uitvaartcentrum te Someren. Nabestaanden kunnen, indien gewenst, daardoor de hele dag bij hun dierbare verblijven. Er zal een rouwsuite gecreëerd worden, waar de voorbereidingen voor de uitvaart in een huiselijke sfeer kunnen plaatsvinden.

Herdenkingsdiensten in Someren

Er zijn geen mogelijkheden om een herdenkingsdienst in het vernieuwde rouwcentrum in Asten te organiseren, daarvoor beschikt Meeuws Verspeek Uitvaartverzorging in het uitvaartcentrum te Someren over alle denkbare moderne faciliteiten.

Nieuws

    Neem contact met ons op

    Heeft u vragen of wilt u dat wij langskomen? Neem telefonisch contact met ons op of vul het contactformulier in. Wij nemen dan spoedig contact met u op.

    0493 - 49 34 15

    info@meeuwsverspeek.nl

    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.