14 oktober 2016

Somerense ondernemer van het jaar 2016!

Meeuws Verspeek Uitvaartverzorging is verkozen tot Somerense Ondernemer van het Jaar 2016! . Op donderdag 13 oktober kreeg Meeuws-Verspeek Uitvaartverzorging de meeste stemmen van de vakkjury, de aanwezige OVS-leden en het publiek.

Donderdagavond presenteerden de drie genomineerden zich in De Ruchte. Naast Meeuws-Verspeek waren dat nog twee familiebedrijven, namelijk Sonnemans De Slaapfabriek en golfbaan De Swinkelsche. Later op de avond werd de winnaar bekend gemaakt. Deze werd voor 25 procent door inwoners van Someren, voor 25 procent door OVS-leden en voor 50 procent door een vakjury bepaald.

Emotioneel namen Frank en Janet Meeuws hun prijs in ontvangst en bedankten zij hun familie. “We zijn blij verrast en zeer vereerd”, zegt Frank Meeuws de volgende morgen. “Dat waren we bij de nominatie al. Uit 1400 Somerense bedrijven werden drie genomineerden gekozen, waar wij er één van waren. Alleen dat is al geweldig en geeft het gevoel dat je als bedrijf goed bezig bent. Het winnen van de titel is de kers op de taart.”

Bron: het contact

Nieuws

    Neem contact met ons op

    Heeft u vragen of wilt u dat wij langskomen? Neem telefonisch contact met ons op of vul het contactformulier in. Wij nemen dan spoedig contact met u op.

    0493 - 49 34 15

    info@meeuwsverspeek.nl

    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.